Tentang Kami

Perhiasan EMAS SADUR 24k KOREAN adalah barangan kemas yang permukaannya mempunyai LAPISAN EMAS bergantung kepada ketebalan saduran. Emas sadur tidak mempunyai nilai namun ianya amat bernilai  sebagai aksesori wanita, tambahan lagi buat masa sekarang harga emas tulen sangat mahal.

Emas yang dijual dr Korea, sangat tahan lasak sehingga 2 tahun atau lebih bergantung pada cara pemakaian. Boleh disadur semula di mana-mana kedai emas.Ramai yang sudah memilikinya berpuas hati. Permintaan emas sadur sekarang sangat tinggi. Kini, anda boleh memilikinya dan anda juga berpeluang untuk menjualnya samada bermodal atau tidak bermodal.

EMAS SADUR 24K(999) kami adalah dari Korean. Ianya lebih tahan berbanding dari Thailand / Burma/Sabah. Boleh bertahan lebih dari 2 tahun. Kami mengalu-alukan anda untuk membeli emas sadur secara borong. Tidak kira sama ada untuk pakai sendiri atau untuk membuat bisnes. Boleh disadur semula dimana-mana kedai emas yang berdekatan dengan anda.

Boleh borong dgn modal serendah RM180 dan ke atas. Boleh campur2 item  sehingga harga lebih dari RM180. Harga borong adalah 45% dari harga asal.. Anggaran dalam 10/12 barang. Boleh borong sama ada untuk pakai sendiri, untuk bagi saudara mara, atau untuk share dengan member dkt office/tempat kerja  atau untuk buat bisnes.

Untuk sebarang pertanyaan sila tinggalkan komen anda diblog ini. Untuk mempercepatkan lagi proses boleh sms atau whatsapp kami di 0136715922. Kerjasama anda amatlah dialu-alukan.

Advertisements
9 Comments

9 thoughts on “Tentang Kami

  1. Salam, Saya nak tanya, semua brg2 perhiasan diri tu emas tulen atau tiruan? Ada tak subang yang bentuknya mcm titisan air(batu permata atau semiprecious stone)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s